menu for Hari Raya Hajj - 17 nov 2010
~ ketupat pulut bungkus daun pisang
~ketupat nasi bungkus daun pisang
~kuah lodeh
~sambal sotong
~rendang kerang, ayam dan udang
~serunding kelapa+daging ketil
~sambal goreng jawa
~kuah kcg
~daging masak hitam (ak yg msk)
+ hi-tea menu = truffle pisang dan tiramisu
byk sehhhhh n nie pon dah full guiler prutt.....
bruppppppppppppp alhamdulillah again....
menu hari kedua raya hajj adalah
~ nasi daging
~ gulai daging
~ aiq asaam
~ serunding daging (tgh rebus dgg & blm masak lagi)
~ daging masak hitam (tgh reneh dan resepi baru oleh ak)
* smuanya menggunakan daging korban
rasa smua nye manis dan sedap sbb daging baru sembelih wooo....
skrg nk siap2 nk g keje sbb duit dah kering, wuaaaaaaa
0 people say:
Post a Comment