BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 4 May 2010

Panasnya LCCT...

Story hare nie....


Ak bersiap2 lah smbl tgu kwn sefufu ak dtg....
sefufu ak ngan kwn dia dah siap cuma ak je terhegeh2 x siap lage...
bila dah siap rpnya awl lagi so kitaorg pon ddk la tgk tv citer ape tah...
n bila dah 1230 kami smua kluar rmh....
kna g IIUM Nilai dlu ambk brg sefufu ak sbb dia trtngl kat dorm n klo x ambk, brg tu akn lesap bgtu je...
lps tu kami trus g Lcct....
smpi je cari parking....
dah la agk jauh dan kluar je kete, trasa mcm kne pancaran api kat kulit....
panas yg amt sgt....
jln la g msok kat dlm tuh, igtkn sjuk rpanya sme je.....
cari tmpt ddk n tiba2 sefufu ak lupa ambk coin parking....
ak ngan kwn Wani ddk la kat situ n dia agn bf dia g la blk kat kete semata2 nk ambk coin tu je...
ak ngan Syira dah x leh ddk diam sbb dr td dok nmpk chocolate....
so kami g la kedai tu utk survey2 n ak terbeli Hershey 's Special Dark mnkala Syira beli Beryl's Dark Chocolate...
Ak ngan Syira jln nk blk tmpt ddk tadi n terserempak Wani kat tgh2 jln.....
Wani ngan Alep beli Mcd rpnya....



 Nk d jdkn cite pnya lah pnt kehulu ke hilir sbb bila tnya kakak tu kna g sini, kak yg lain lak g sana, smpi je dia srh g tgh....
ape igt dkt ke....
pnt ak ngan Syira tawaf satu Lcct.....
Yg Wani lak tgu dpn kaunter check in pdhl dah gna on9 check in yg ak tlg check in kn....
pth lak g hjung Lcct utk htr bagasi msok cargo, masek baik Syira x bwk beg bsr2...
hbs je urusan kami g lpk smbl cite2 buat mcm Lcct tu rmh sndiri.. hehehe....


x baper lme dh smpi masa depa berdua msok dlm...
ak ngan Alep pon blah arr bila dak2 dua tu dh msok....
tibe2 dah nk kuar pintu Wani msg kte dia mimpi flight delay...
msok blk tgu, lpa tu dia kta srh blk lak....
dah tgh jln otw blk rmh Wani msg bhawa flight dia btol2 delay n Syira nye flight dak fly to kb...
tgu je la Cik Azwani nk buat mcm mane....
Smpi je rmh Alep drop ak n dia trus blk rmh sbb dah nk hjn....


Alah Azwani sefufu ku ngan kwn dia Syira dah blk ke tmpt asal masing2.....
Rndu ah mse kami smua kluar jln2 n tgk wayang bersama2...
hehehe.....

Life Live in Simple Ways...

2 people say:

syirah.ezanee said...

hahahaha..trigt weyh saat2 kalut g kaunter sini n sinun

Noor Azril said...

tu la psl....
mcm ape je....
igt dkt ke nk tawaf Lcct tu...
klo ko srg2 ak x thu la...